Un bărbat în vârstă de 31 de ani este căutat de poliţiştii din Olt, după ce a ajuns cu ambulanţa la spital, fiind suspect de COVID, dar a refuzat internarea. Bărbatul nu s-a întors acasă, iar testul făcut în unitatea medicală a confirmat infectarea acestuia cu noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis, luni, că duminică seară, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Caracal au fost sesizaţi de un bărbat, cu privire la faptul că, în data de 17 decembrie, fratele său, Ionel Titel Piţigoi, de 31 ani, din Caracal, a fost transportat cu ambulanţa la spitalul din localitate, unde i s-a făcut un test COVID şi a refuzat internarea, iar până în prezent nu a mai ajuns la domiciliu.                                
El are o înălţime de aproximativ 1,80 m, greutate aproximativ 70 de kilograme, ochi căprui, părul şaten, tuns scurt, poartă barbă şi nu are semne particulare. 
La momentul plecării din spital, bărbatul purta un trening gri cu glugă, o geacă de fâş, căciulă neagră, iar în picioare avea o pereche de ghete negre cu dungă albă pe talpă.
Direcţia de Sănătate Publică Olt a informat, duminică, Poliţia municipiului Caracal cu privire la faptul că, în urma testării din data de 17 decembrie, bărbatul a fost confirmat pozitiv cu COVID.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.