Aproximativ o sută de persoane s-au aşezat la coadă, luni dimineaţă, în faţa sediului Agenţiei pentru Protecţia Mediului Ploieşti pentru a depune dosare în vederea accesării de fonduri prin programul ”Casa Verde”, oamenii venind cu câteva ore înainte de începerea programului cu publicul al instituţiei. În Alexandria, oamenii stau la coadă încă de vineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O sută de prahoveni aşteaptă, luni dimineaţă, în faţa sediului Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Ploieşti, pentru a depune documentaţia în vederea accesării de fonduri prin programul ”Casa Verde”.

Potrivit directorului APM Prahova, Florin Diaconu, oamenii au început să se adune începând cu ora 6.00, iar programul de lucru începe la ora 9.00.

Aceeaşi situaţie este şi în Alexandria, judeţul Teleorman, unde oamenii s-au pus la coadă încă de vineri. Aproximativ două sute de persoane s-au înscris pe liste şi au venit să stea în faţa APM pentru a se asigura că luni dimineaţă îşi depun dosarele pentru programul ”Casa Verde”.

Cozi de sute de persoane s-au format în faţa agenţiilor de mediu din mai multe oraşe din ţară, între care Slatina, Drobeta-Turnu Severin sau Buzău.

Finanţările nerambursabile date de stat în programul „Casa Verde” diferă în funcţie de tipul instalaţiei şi pot ajunge la 3.000 de lei pentru montarea de panouri solare nepresurizate, 6.000 de lei pentru montarea de panouri solare presurizate şi 8.000 de lei pentru instalarea pompelor de căldură.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.