O profesoară de la o şcoală din comuna argeşeană Albota, judeţul Argeş, a depus plângere, vineri, la Poliţie reclamând că a fost lovită de un coleg, profesor de sport,.incidentul producându-se în şcoală, în condiţiile în care cei doi profesori s-au certat pentru un catalog.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse judiciare, poliţiştii argeşeni au primit, vineri, o reclamaţie din partea unei profesoare de română, de la o şcoală din comuna Albota, care susţine că a fost lovită în incinta şcolii de către un coleg, profesor de sport.

Conform  surselor citate, cele două cadre didactice s-au luat la ceartă în şcoală, din cauza catalogului de la una dintre clasele la care predau cei doi.

În urma sesizării primite, poliţiştii au deschis dosar penal pentru loviri sau alte violenţe, iar profesorul acuzat urmează să fiei audiat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.