Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a semnat luni contractul de achiziţie publică pentru execuţia lucrărilor de extindere şi dotare a Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului pentru Copii "Sfânta Maria" din Iaşi, valoarea lucrărilor depăşind 25 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Costel Alexe a declarat că va fi o nouă clădire în care va funcţiona UPU din cadrul spitalului de copii din Iaşi, aceasta având demisol, parter şi etaj, iar pe terasă va fi amenajat un heliport.

Câştigătorul licitaţiei este firma SC Daroconstruct SRL, iar valoarea contractului se ridică la 25,27 milioane de lei fără TVA. Durata de execuţie este de 17 luni.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

"Investiţiile pe care le facem la Spitalul de Pediatrie nu se vor opri aici pentru că ne ocupăm şi de extinderea spaţiilor medicale, un proiect care va însemna un Ambulatoriu, un Centru de Recuperare Neuromotorie şi o nouă clădire de opt etaje ce va cuprinde inclusiv un bloc operator. Suntem pe ultima sută de metri şi cu lucrările de reabilitare şi modernizare la actualele corpuri de clădiri, iar toate acestea ne vor ajuta să facem din Spitalul pentru Copii "Sfânta Maria" un centru de excelenţă pediatrică. Sănătatea copiilor este pentru Consiliul Judeţean o prioritate", a declarat preşedintele CJ Iaşi, Costel Alexe.

Finanţarea pentru extinderea şi dotarea Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului pentru Copii "Sfânta Maria" din Iaşi este asigurată prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.