Pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 268, pe sensul către Sebeş, în zona localităţii Sălişte, judeţul Sibiu, a izbucnit un incendiu la nivelul unui autoturism ce se află pe banda de urgenţă, nefiind persoane rănite. Din cauza fumului degajat, vizibilitatea este redusă, astfel că traficul este oprit total pe sensul de mers către Sebeş, arată Centrul Infotrafic din IGPR. În urma incendiului autoturismul a ars în totalitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - În urma incendiului autoturismul a ars în totalitate. Un incident similar a avut loc, tot duminică, pe autostrada A 3 Bucureşti-Ploieşti. Un autoturism a luat foc la kilometrul 40 al autostrăzii, în dreptul localităţii Gherghiţa din judeţul Prahova, pe sensul către Ploieşti. Şoferul a tras maşina pe banda de urgenţă, iar în urma evenimentului nu au existat victime, focul fiind stins de către pompieri.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Forţe MAI acţionează la faţa locului. Este estimată reluarea normală a circulaţiei în 30-45 de minute. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.