O femeie în vârstă de 39 de ani a fost dată dispărută, după ce familia nu a mai putut lua legătura cu ea. Aceasta plecase la muncă în Italia. Cei care au informaţii în legătură cu femeia, sunt rugaţi să sune la numărul de urgenţe 112.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La data de 29 septembrie 2023, Poliţia Municipiului Vulcan, a fost sesizată de către un  bărbat cu privire la faptul că, sora sa Dudaş Mihaela Valeria, în  vârstă de 39 de ani, plecată  la muncă în Italia de aproximativ 16 ani, nu a mai putut fi contactată de membrii  familiei din data de 28.10.2022”, a transmis IPJ Hunedoara.
 
Semnalmente: înălţime 1,68 m, greutate aproximativ 70 kg, ochi căprui, păr şaten tuns scurt, nu se pot oferi date cu privire la  articolele de  îmbrăcăminte, ca semn  particular o operaţie chirurgicală la un picior.
 
„Persoanele care pot furniza orice informaţie în legătură cu dispariţia femeii, sunt rugate să contacteze cea  mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de telefon 112”, a mai precizat IPJ Hunedoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.