O companie privată a amenajat o stradă în centrul Iaşiului, de 220 de metri lungime, artera fiind cedată municipalităţii. Investiţia se ridică la peste 1,6 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Compania Iulius din Iaşi a finalizat construcţia unei străzi noi în centrul municipiului care conectează strada Palat cu strada Sf. Andrei.
 
Strada are sens unic, o lungime de 220 de metri şi două benzi de circulaţie. Investiţia se ridică la peste 1,65 milioane de euro, strada fiind cedată municipalităţii.
 
Potrivit Primăriei ieşene, noua arteră va reduce aglomeraţia în Podu Roş, cea mai aglomerată intersecţie din Iaşi.
 
Strada va fi accesibilă miercuri pietonal, iar de joi va fi deschisă circulaţiei rutiere. 
 
Compania Iulius a precizat, marţi, că a finalizat lucrările de infrastructură incluse în proiectul de revitalizare urbană a zonei Sf. Andrei început odată cu Palas Campus, pentru care a alocat, în total, 4,5 milioane de euro.
 
Reprezentanţii firmei ieşene susţin că, în următoarea perioadă, vor fi continuate amenajările la nivelul spaţiilor verzi care delimitează noua stradă, urmând ca, în total, să fie plantaţi aproximativ 40 de arbori maturi, din speciile platan şi cedru.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.