Un copil în vârstă de doi ani a fost rănit, în urma exploziei unei butelii într-un apartament al unui bloc din localitatea ieşeană Hârlău. El a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi, iar medicii spun că starea lui este stabilă. Alte cinsprezece persoane, printre care şi cinci copii, s-au autoevacuat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Explozia s-a produs sâmbătă într-un apartament situat la etajul patru al unui bloc din oraşul Hârlău.

Un copil de doi ani a fost rănit, având arsuri la nivelul feţei, el fiind adus cu elicopterul SMURD la spitalul de copii Sfânta Maria din Iaşi. Medicii spun că starea lui este stabilă.

Explozia buteliei nu a fost urmată de incendiu.

„A intervenit punctul de lucru Hârlău cu o autospecială de intervenţie şi stingere, un echipaj de prim ajutor calificat. La locul intervenţiei au fost solicitate echipaje de la EON şi de la Inspectoratul de Stat în Construcţii. S-au autoevacuat zece adulţi şi cinci copii. Nu necesită îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii ISU Iaşi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.