O asistentă şi două infirmiere din cadrul DGASPC Brăila au fost confirmate cu coronavirus, în acest judeţ numărul persoanelor contaminate ridicându-se la 22.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Brăila, ultimele trei persoane confirmate cu coronavirus sunt angajate în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Este vorba despre o asistentă şi două infirmiere, care se aflau în izolare atunci când au primit diagnosticul. Cele trei cadre medicale sunt internate, în prezent, în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.

În judeţul Brăila, sunt 22 de persoane confirmate cu coronavirus până acum, 14 fiind declaraţi vindecaţi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La data de 27 aprilie, în carantină de află 135 de persoane, au ieşit din carantină 733 de persoane, în izolare fiind 281 de persoane. Au ieşit din izolare 5.060 de persoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.