Angajată a Metrorex, care lucrează în Birul Achiziţii, a fost confirmată cu coronavirus. Femeia a intrat în contact cu soţul ei, confirmat anterior. Femeia nu a intrat deloc în contact cu clienţii, iar din 14 aprilie era în concediu de odihnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Metrorex informează că, în seara zilei de 22.04.2020, o angajată Metrorex ce îşi desfăşoară activitatea în cadrul Biroului Achiziţii, Servicii şi Lucrări, sediul central, a fost confirmată pozitiv cu noul Coronavirus, fiind contact direct cu soţul acesteia care a fost testat şi confirmat anterior bolnav pozitiv. Persoana în cauză este de sex feminin, cu vârsta de 40 de ani. Prin specificul funcţiei, angajata nu are contact de niciun fel cu călătorii. În seara zilei de 22.04.2020, aceasta şi-a anunţat şefii ierarhici că a fost testată şi confirmată pozitiv”, a transmis, joi, Metrorex, printr-un comunicat de presă.

Potrivit documentului, începând cu data de 14.04.2020, angajata Metrorex se afla în concediu de odihnă.

Colegii acesteia, cu care a intrat în contact vor intra în izolare, iar locul de muncă unde îşi desfăşura activitatea este dezinfectat.
           


”În conformitate cu prevederile legale, Metrorex a anunţat autorităţile  competente în vederea adoptării măsurilor ce se impun în astfel de
cazuri”, a mai transmis Metrorex.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.