O aeronavă Blue Air care a decolat din Bucureşti duminică dimineaţă, cu destinaţia Stuttgart, a aterizat la Budapesta din cauza unei semnalizări contradictorii la bord, au declarat duminică pentru News.ro reprezentanţii companiei aeriene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Avionul, cu 164 de pasageri la bord, a decolat la ora 7.05 din Bucureşti. 

Potrivit reprezentanţilor Blue Air, aeronava a avut o semnlizare contradictorie la bord, iar comandatul a decis să aterizeze la Budapesta.

Problemele au fost rezolvate, iar aeronava şi-a reluat drumul spre Germania, decolând de la Budapesta la ora locală 10.20. Aeronava urma să ajungă la Stuttgart la ora 11.40.

Compania low-cost Blue Air, înfiinţata în 2004, operează zboruri către peste 100 de rute din 16 ţări. Compania are opt baze operaţionale în Bucureşti, Bacău, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Larnaca, Liverpool şi Torino.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.