Peste 6.000 de ploieşteni continuă protestul început duminică seară, oamenii mărşăluind pe cele mai mari bulevarde din oraş. Protestatarii au plecat din centru pe Bulevardul Republicii, spre nordul oraşului, după care au revenit în centru, plecând spre cartierul de sud. O tânără a venit la manifestaţie cu un câine ciobănesc german care poartă o pancartă pe care scrie: ”Sunt neagră de supărare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numărul protestatrulor de la Ploieşti s-a dublat, în ultima oră şi jumătate, depăşind 6.000. Oamenii continuă să protesteze paşnic, cerând demisia Guvernului. Mulţi dintre ei au participat şi la protestele din serile trecute, unii venind şi cu copiii.

O tânără a venit la manifestaţie cu un câine ciobănesc german care poartă o pancartă pe care scrie: ”Sunt neagră de supărare”.

La un moment dat un grup d eprotestatari a cântat refrenul lui Tudor Gheorghe: ”Acolo este ţara mea/Şi neamul meu cel românesc/ Acolo eu să mor aş vrea/Acolo vreau eu să trăiesc”.

După ce au mers din centrul Ploieştiului pe Bulevardul Republicii, spre nord, manifestanţii contonuă protestul, iar la ora transmiterii acestei ştiri se îndreaptă pe Bulevardul Independenţei, spre cartierul din sudul oraşului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.