Numărul protestatarilor braşoveni a crescut de patru ori în ultima oră, la ora transmiterii acestei ştiri în Piaţa Sfatului, unde se află sediul PSD, ajungând de la Prefectură aproximativ 4.000 de persoane. Ei vor continua protestul plecând în marş pe traseul: Mureşenilor - Eroilor - 15 Noiembrie - Patria - Ceasu Rău - Iuliu Maniu, după care vor reveni la Prefectură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Protestatarii cer retragerea ordonanţei de urgenţă privind modificarea codurilor penale şi a proiectului de lege privind amnistia.

Manifestanţii strigă: "Uniţi salvăm toată România“, "Abrogaţi şi apoi plecaţi“, "DNA să vină să vă ia“, "Dragnea nu uita, România nu-i a ta“, dar şi "Zi de zi aici vom fi“. 

Protestul de la Braşov a început la ora 17.00 ]n fa'a Prefecturii, unde ini'ial s-au adunat aproximativ 1.000 de persoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.