Numărul protestatarilor adunaţi duminică seară în Piaţa Victoriei a ajuns la aproximativ 1.000. La ora 21.00, ei au cântat imnul naţional şi, aşa cum ceruseră organizatorii, au aprins LED-urile telefoanelor mobile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce au scandat împotriva PSD, a lui Liviu Dragnea şi a lui Călin Popescu Tăriceanu, la ora 21.00 manifestanţii au cântat imnul de stat.

De asemenea, conform apelurilor lansate în cursul zilei pe Facebook, ei au prins LEd-uriile telefoanelor mobile.

După ce au intonat imnul, protestatarii au scandat îndelung "România fără PSD", la un moment dat fiind lansat şi îndemnul să plece în marş către sediul social-democraţilor.

Lumini au fost aprinse şi în celelalte oraşe în care au loc proteste - Cluj, Braşov, Iaşi.

La Iaşi, în timpul manifestaţiei desfăşurate în Piaţa Unirii, a avut loc şi un incident.

O persoană a fost evacuată de către jandarmi din Piaţa Unirii, după ce a intrat într-un conflict verbal cu cei prezenţi.

Oamenii au început să huiduie, cerând ca forţele de ordine să intervină şi să-l evacueze pe cel care polemiza cu cei prezenţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.