Numărul manifestanţilor de la Braşov s-a dublat în ultima oră, ajungând la aproximativ 8.000, iar la ora transmiterii acestei ştiri tot mai mulţi braşoveni se alătură protestatarilor care mărşăluiesc pe străzile municipiului. La un moment dat, în timp ce coloana de manifestanţi traversa intersecţia din zona Aulei Universităţii Transilvania, un locatar al unui bloc a aruncat pe geam un pahar de sticlă, nimeni nefiind rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacă în momentul plecării de la Prefectură la ora 19.00 erau aproximativ 2.000 de manifestanţi, în mai puţin de o jumătate de oră numărul protestatarilor a ajuns la 4.000. Pe parcurs, tot mai mulţi braşoveni s-au alărurat marşului, astfel că numărul protestatarilor a ajuns la 8.000, iar coloana de manifestanţi se întinde pe doi - trei kilometri.

La ora actuală, manifestanţii se îndreaptă spre centrul oraşului, în Piaţa Sfatului şi la Prefectură.

La un moment dat, în timp ce coloana de manifestanţi traversa intersecţia din zona Aulei Universităţii Transilvania, un locatar al unui bloc a aruncat pe geam un pahar de sticlă, nimeni nefiind rănit.

Persoana care a aruncat cu paharul de sticlă în manifestanţi nu a fost încă identificată.

Oamenii au venit cu noi mesaje pentru iniţiatorii ordonanţei privind modificarea codurilor penale: "Ne-aţi scos în frig, dar noi vă trimitem la răcoare“, "În '89 nu eram născuţi, dar acum suntem aici“. "Ne-am săturat să fim furaţi“. Nu lipsesc nici mesajele deja cunoscute: „DNA să vină să ia“, "PSD Ciuma Roşie“, "Abrogaţi şi apoi plecaţi“ sau "Nu legalizaţi hoţia“.

De asemenea, oamenii poartă pancarte cu mesaje precum: "Foaie verde de monor, Dragnea e un trădător", "Vrem sistem de sănătate, nu iertare de păcate“, "Nu vrem să fim conduşi de hoţi. Penalii la închisoare“ sau "ALDE şi PSD aceeaşi mizerie“.

Oamenii au strigat "Dragnea nu uita, România nu-i a ta“, "Zi de zi aici vom fi“ şi "Uniţi! Salvăm toată România“.

Aceasta este a patra seară de proteste la Braşov. În zilele precedente, au fost în stradă în fiecare seară câte 8.000 de persoane, nefiind înregistrate incidente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.