Numărul copiilor cu scaune diareice internaţi la spitalele din judeţul Argeş a crescut la 33, în ultimele 24 de ore fiind internaţi nouă copii, fără ca vreunul dintre ei să fie transferat la spitale din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit celei mai recente informări date publicităţii de Prefectura Argeş, 33 de copii care prezintă scaune diareice sunt internaţi, luni, în spitalele din judeţ.

Numărul copiilor cu aceste simptome care sunt internaţi este cu 9 mai mare faţă de ziua precedentă şi cu 14 mai mare faţă de sâmbătă dimineaţă.

Cei mai mulţi dintre copiii internaţi - 29 - au vârste mai mici de doi ani.

Dintre copiii internaţi, 25 sunt la Spitalul de Pedfiatrie din Piteşti, patru se află la Spitalul Municipal Câmpulung, trei la Spitalul din Curtea de Argeş şi unul la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.

În ultimele 24 de ore, niciun copil nu a fost transferat la spitale din Bucureşti. 

Duminică, Prefectura Argeş anunţa că un copil în vârstă de zece luni şi unul de un an şi şase luni fuseseră transferaţi de la unităţi medicale din Argeş la Institutul "Matei Balş" din Bucureşti, fiind diagnosticaţi cu enterocolită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.