Numărul cadrelor medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi a urcat la 63, miercuri fiind raportate zece noi cazuri de îmbolnăvire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unei informări transmise de reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi, miercuri, sunt infectate cu coronavirus 63 de cadre medicale din acest spital. Cele mai multe confirmări sunt la Secţia Medicină Internă 2 - 30 de cazuri şi la Cardiologie - 21 de cazuri.

Cazuri de COVID-19 mai suntla Chirur gie Generală 2, la UPU, Oncologie, Urologie, Medicină Internă, Reumatologie, dar şi o liftieră este contaminată.

Secţiile Cardiologie şi Chirurgie Generală 2 sunt funcţionale după ce s-au făcut curăţenie generală, dezinfecţia tututror suprafeţelor, dezinfecţii terminale şi s-au recoltat probe epidemiologice.

”Spitalul nu este închis. Activitatea medicală se desfăşoară în continuare. În momentul de faţă sunt internaţi 367 de pacienţi în toate secţiile spitalului, excepţie făcând Secţia medicină Internă 2, pacienţii acestei secţii fiind preluaţi de Secţia medicină Internă 1, până la finalizarea dezinfecţiei terminale”, arată sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.