Numărul beneficiarilor Centrului de Integrare prin Terapie Ocupaţională din Râmnicu Sărat confirmaţi cu noul coronavirus a ajuns la 13. În total, acolo sunt 118 beneficiari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Buzău, iniţial, au fost confirmate 3 cazuri de COVID-19 la CITO Râmnicu Sărat, aflat în subordinea DGASPC Buzău, ulterior alte 10 cazuri au fost confirmate.

Toate îmbolnăvirile sunt în rândul beneficiarilor, tineri care sunt asistaţi în cadrul centrului. 

Odată cu apariţia acestor cazuri, au fost testaţi şi toţi angajaţii unităţii, însă până la acest moment niciunul nu a fost găsit pozitiv. 

În judeţul Buzău, au fost raportate, miercuri, 10 cazuri noi de COVID-19 şi două decese în rândul bolnavilor cu coronavirus.

În total, de la debutul pandemiei, în acest judeţ s-au înregistrat 2.584 de cazuri de COVID-19, dintre care 2.018 s-au vindecat, iar 95 au decedat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.