Guvernatorul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării Cătălin Ţibuleac a fost schimbat din funcţie, fiind înlocuit de către Ion Munteanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform deciziei publicate marţi în Monitorul Oficial, Cătălin Ţibuleac a fost revocat din funcţia de guvernator al Rezervaţiei Biosferei ”Delta Dunării”,el fiind înlocuit de Ion Munteanu. Acesta va avea rang de subsecretar de stat.

Ion Munteanu a fost director executiv al Direcţiei administrare patrimoniu, educaţie ecologică şi relaţii internaţionale din cadrul Adminstraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării. Din această poziţie, el este membru al Colegiului executiv al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei ”Delta Dunării”, for care  are rolul de a pune în aplicare deciziile guvernatorului, ale Consiliului ştiinţific şi ale Consiliului consultativ de administrare.

Cătălin Ţibuleac, fost şef al SRI Tulcea, fusese numit guvernator în iunie 2019 de către premierul Viorica Dăncilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.