Hotărârea de Guvern care introduce noi măsuri de limitare a pandemiei de coronavirus, prin modificarea HG privind prelungirea stării de alertă, a fost publicată în Monitorul Oficial. După apariţia documentului, comitetele judeţene pentru situaţii de urgenţă se pot întruni pentru a decide în funcţie de noile prevederi legale restricţiile pentru localităţile cu rata de infectare mai mare de 6 la mie. Prefectura Bucureşti a anunţat că se va întruni Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, iar măsurile vor intra în vigoare la miezul nopţii. Rata de infectare din Bucureşti a trecut de 8 la mie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hotărârea adoptată, sâmbătă, de Guvern, şi care modifică restricţiile pentru localităţile cu rata de infectare mai mare de 6 la mie a fost publicată în Monitorul Oficial.  

Comitetele judeţene pentru situaţii de urgenţă se pot întruni pentru a decide în funcţie de noile prevederi legale restricţiile pentru localităţile cu rata de infectare mai mare de 6 la mie.  

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, sâmbătă, că 154 de oraşe şi municipii au incidenţa mai mare sau egală cu 3 la mie, iar 33 dintre acestea au depăşit pragul de 6 la mie. Municipiul Timişoara a ajuns la 9,5, iar Cluj-Napoca la 7,05. Alte 829 de sate şi comune au o rată de infectare mai mare sau egală cu 3. 

Prefectura Bucureşti a anunţat că se va întruni Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, iar măsurile vor intra în vigoare la miezul nopţii. Rata de infectare din Bucureşti a trecut de 8 la mie. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.