Ministerul Dezvoltării anunţă semnarea unor noi contracte, în valoare de peste 601 milioane de lei, pentru drumuri, poduri, alimentare cu apă şi canalizare, prin programul ”Anghel Saligny”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a semnat 50 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny", în valoare totală de 601.337.950,44 de lei. Contractele semnate vizează modernizarea unor drumuri judeţene, străzi şi drumuri de interes local, reabilitarea unor poduri şi înfiinţarea, modernizarea sau extinderea unor sisteme de alimentare cu apă, a unor reţele de canalizare şi a unor staţii de epurare a apelor uzate”, a anunţat, vineri, printr-un comunicat de presă, ministerul.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Naţional de Investiţii "Anghel Saligny", se ridică la 457, în valoare totală de 4.854.703.632,21 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.