RADET anunţă noi avarii la reţea care vor duce la sistarea funizării agentului termic în mai multe zone ale Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Urmare a unei avarii produse pe Magistrala de termoficare 2Dn 600, veche de 43 de ani, se sistează furnizarea agentului termic pentru un interval de maximum 24 de ore în zona Fundeni”, a transmis RADE, printr-un comunicat de presă.

Sursa citată precizează că cinci puncte termice si două instituţii sunt afectate de această avarie.

”Precizăm că această magistrală ar fi trebuit înlocuită cu 23 de ani în urmă”, a mai transmis RADET.

Totodată, se sistează agentul termic, până la ora 24.00, în cartierul Aviaţiei, ca urmare a unei avarii produse pe o magistrală de termoficare Dn700, poziţionată înaintea zonei unde deja se înlocuiesc tronsoane din perimetrul străzii Nicolae Caramfil.

”Magistrala are o vechime de 36 de ani. Menţionăm că înlocuirea celor mai afectate tronsoane a început în vara acestui an”, a mai transmsi RADET. 

Tot joi, se sistează agentul termic, pentru maximum 12 ore, în zona Apusului din Sectorul 6, pentru remedierea unei avarii apărute pe tronsonul care alimentează această zonă – conductă Dn400, reţeaua fiind veche de 54 de ani. â

”RADET îşi cere scuze bucureştenilor pentru disconfortul creat, cu precizarea că în ultimii doi ani a început un amplu program de înlocuire şi modernizare a conductelor de termoficare, însă trebuie să avem în vedere faptul că sistemul de termoficare a fost construit în 20 de ani, ceea ce înseamnă un ritm de 50 km/an”, a mai transmis RADET.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.