Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă că vom plăti facturi mai mici la energia electrică consumată pentru iluminatul stradal, după ce Primăria Capitalei a obţinut finanţare nerambursabilă de la Administraţia Fondului de Mediu (AFM) în valoare de 25 milioane lei pentru modernizarea sistemului de iluminat public din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vom plăti facturi mai mici la energia electrică consumată pentru iluminatul stradal. Am obţinut finanţare nerambursabilă de la Administraţia Fondului de Mediu (AFM) în valoare de 25 milioane lei pentru modernizarea sistemului de iluminat public din Capitală”, spune Nicuşor Dan

Primarul Capitalei arată că proiectul presupune eficientizarea şi modernizarea sistemului de iluminat public prin implementarea sistemului de telegestiune şi utilizarea aparatelor cu tehnologie LED pe următoarele 15 artere: Drumul Taberei, Braşov, Virtuţii, Crângaşi, Turda, Averescu, Mărăşti, Sibiu, Drumul Sării, 1 Mai, Camil Ressu, Theodor Pallady, Ion Mihalache, Calea Griviţei si Bd. Bucureştii Noi.

”De asemenea, aşteptăm aprobarea AFM a unei cereri în valoare de 50 de milioane de lei pentru alte 34 de artere din Capitală. Prin investiţiile realizate cu aceste finanţări nerambursabile, vom înlocui 10% din iluminatul public din Bucureşti – aproape 13.000 de corpuri de iluminat, ceea ce presupune şi reducerea cheltuielilor cu iluminatul public cu peste 10 milioane lei. În plus, modernizarea sistemului de iluminat va contribui la creşterea siguranţei cetăţenilor şi a traficului auto pe timpul nopţii”, menţionează Nicuşor Dan în postare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.