Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă luni că municipalitatea va cumpăra echipamente şi materiale destinate reducerii riscului de infecţii nosocomiale în valoare de 30 de milioane de lei, pentru patru spitale din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Vom cumpăra echipamente şi materiale destinate reducerii riscului de infecţii nosocomiale în valoare de 30 de milioane de lei, bani pe care i-am obţinut din PNRR, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti”, anunţă primarul Capitalei. 
 
Potrivit lui Nicuşor Dan, este vorba despre proiecte aprobate pentru patru spitale: Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol DAVILA”, Spitalul clinic Dr. Ion Cantacuzino, Spitalul clinic de obstetrică-ginecologie Prof. Dr. Panait Sârbu, Spitalul clinic de copii Dr. Victor Gomoiu. 
 
”Vom găsi soluţii de finanţare şi pentru proiectele celorlalte spitalele administrate de Primăria Capitalei prin ASSMB, instituţie coordonată de viceprimarul Horia Tomescu”, mai spune primarul. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.