Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă marţi că Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti a început lucrările de modernizare la peroanele liniei de tramvai 41 de la staţia Braşov, iar de luni, 1 august 2022, va demara execuţia peroanelor staţiei Orşova. Conform graficului de lucrări, urmează peroanele staţiilor Agronomiei, Parc Drumul Taberei, Caşin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti a început lucrările de modernizare la peroanele liniei de tramvai 41 de la staţia Braşov, iar de luni, 1 august 2022, va demara execuţia peroanelor staţiei Orşova. Conform graficului de lucrări, urmează peroanele staţiilor Agronomiei, Parc Drumul Taberei, Caşin”, spune primarul. 
 
Pe durata desfăşurării lucrărilor, tramvaiele nu vor opri în staţiile la care se lucrează, mai afirmă primarul în postare. 
 
Modernizarea celor 14 peroane de pe linia tramvaiului 41, care necesită adaptarea la noile tramvaie Imperio produse de Astra Vagoane, au o valoare de aproximativ 4.500.000 lei fără TVA, iar durata de execuţie a lucrărilor este de 4 luni, plus 2 pentru recepţie.
 
Lucrările presupun extinderea peroanelor, accesibilizarea pentru persoanele cu dizabilităţi, instalarea de garduri de protecţie pentru călători, semne de circulaţie, mobilier urban, mai menţionează edilul. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.