Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă joi că Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie „Filantropia” va fi extins prin construirea unui corp nou de clădire, investiţia având o valoare totală de 453.495.787,10 lei (TVA inclus), iar finanţarea se va face prin PNRR, bugetul local al Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti şi/sau din alte surse legal constituite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul Capitalei anunţă că Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie „Filantropia” va fi extins prin construirea unui corp nou de clădire (S+P+4E). Acesta va avea o suprafaţă de aproape 20.000 mp şi va fi unit de actuala clădire a spitalului printr-o pasarelă.

Potrivit edilului, ”în noul imobil, care va respecta toate standardele naţionale şi europene, se vor presta servicii medicale spitaliceşti şi ambulatorii de înaltă calitate în Obstetrică-Ginecologie, în condiţii moderne, iar dotările vor fi de înaltă performanţă, care să răspundă cerinţelor medicilor şi nevoilor pacienţilor”. ”Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie „Filantropia” este cea mai veche unitate de obstetrică din România şi unul dintre cele mai apreciate spitale de profil din ţară. De asemenea, este singura unitate de medicină materno-fetală din România care oferă un pachet complet de servicii medicale dedicat depistării precoce a malformaţiilor fetale”, a precizat Nicuşor Dan.

Primarul afirmă că investiţia are o valoare totală de 453.495.787,10 lei (TVA inclus), iar finanţarea se va face prin PNRR, bugetul local al Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti şi/sau din alte surse legal constituite. P

roiectul privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici a fost propus de ASSMB, instituţie coordonată de viceprimarul Horia Tomescu, şi a fost votat în ultima şedinţă a CGMB, mai spune Nicuşor Dan în postare. .

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.