Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a fost pus în circulaţie ultimul tramvai Astra Imperio pe linia 25, iar cele 12 tramvaie noi de pe această linie vor suplimenta cu 17 la sută capacităţii actuală de transport, de 3.100 de călători/oră/sens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În acest weekend a fost pus în circulaţie ultimul tramvai Astra Imperio pe linia 25. Este vorba despre cel de-al 12-lea vehicul introdus pe acest traseu. Cele 12 tramvaie noi vor asigura o suplimentare a capacităţii actuale de transport de 3.100 călători/oră/sens cu aproximativ 17%. Linia de tramvai 25 este una dintre cele mai importante şi intens circulate din Capitală, care face legătura între cartierul Militari şi zona de sud a oraşului, traversând cartiere importante precum Militari, Drumul Taberei, 13 Septembrie, Rahova, Giurgiului”, a arătat Nicuşor Dan, duminică, într-o postare pe Facebook.

El a menţionat că următoarea serie de tramvaie noi Astra Imperio va fi introdusă în luna mai, pe traseul liniei 10.

”Aceasta este una dintre cele mai lungi şi importante linii din Bucureşti şi realizează legătura dintre cartierul Eroii Revoluţiei şi B-dul Banu Manta, urmând traseul Inelului Principal de circulaţie al oraşului”, a explicat primarul general.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.