Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a prezentat, sâmbătă, pe Facebook, câteva dintre investiţiile finalizate în acest an, între care unele în domeniul termoficării, dar şi achiziţionarea de noi mijloace de transoport în comun şi renovarea unor terenuri de sport şi trotuare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicuşor Dan a enumerat staţia de epurare Glina, Pasajul Doamna Ghica, centrala provizorie de termoficare Titan, 50 de kilometri de conductă nouă de termoficare.

În ceea ce priveşte transportul public, el a menţionat livrarea a 72 de tramvaie Imperio şi a 100 de autobuze electrice. Totodată, au fost reparate trotuare - 74.000 de metri pătraţi şi au fost trasate marcaje rutiere - 16.000 de metri pătraţi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

De asemenea, primarul a arătat că a fost reabilitat Teatrul ”Ion Creangă”, au fost amenajate 11 locuri de joacă noi, au fost renovate 10 terenuri de sport, 18 ţarcuri pentru câini.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.