Primarul capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că Palatul Artă de pe strada Batiştei nr. 14, va fi consolidat cu fonduri nerambursabile prin Programul Naţional de Consolidare a Clădirilor cu Risc Seismic. Municipiul Bucureşti va beneficia de o finanţare nerambursabilă din partea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei în valoare de 54,4 milione lei pentru consolidarea seismică a acestei clădiri, monument istoric.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Palatul Artă de pe strada Batiştei nr. 14, va fi consolidat cu fonduri nerambursabile prin Programul Naţional de Consolidare a Clădirilor cu Risc Seismic. Clădirea, construită între anii 1932-1934 în stilul Art Deco a găzduit din anul 1996 Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti”, afirmă primarul pe Facebook.

Nicuşor Dan arată că, în urma demersurilor efectuate de către Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, Municipiul Bucureşti va beneficia de o finanţare nerambursabilă din partea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei în valoare de 54,4 milione lei pentru consolidarea seismică a acestei clădiri, monument istoric.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.