Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă marţi că ofertele pentru studiul de fezabilitate pentru proiectul de lărgire a Bulevardului Dimitrie Pompeiu de la o singură bandă la două benzi pe sens pot fi depuse până pe 22 ianuarie 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ofertele pentru studiul de fezabilitate pentru proiectul de lărgire a Bulevardului Dimitrie Pompeiu de la o singură bandă la două benzi pe sens pot fi depuse până pe 22 ianuarie 2024. Invit operatorii economici să consulte anunţul din SEAP”, spune Nicuşor Dan într-o postare.

Potrivit edilului, ”proiectul include şi extinderea infrastructurii de tramvai de la capătul liniei existente până la Bd. Barbu Văcărescu, dar şi construirea unui drum de legătură între Şos. Pipera, Bd. Dimitrie Pompeiu şi Str. Fabrica de Glucoză şi construirea unei parcări de tip park&ride”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.