Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că Bucureştiul va avea, în doi ani, o hartă geospaţială care va cuprinde atât clădirile, arterele, mobilierul urban, cât şi partea subterană, adică toate reţelele. "Vom colabora, de asemenea, cu ANCPI şi vom găsi fonduri pentru a pune ordine în actele de proprietate ale tuturor imobilelor din Capitală", susţine Dan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Municipiul Bucureşti va avea în 2 ani o hartă geospaţială. Pe de o parte, supraterană, cuprinzând clădirile şi arterele, mobilierul urban, etc. Pe de altă parte, subterană, cuprinzând toate reţelele", a scris Nicuşor Dan pe Facebook, vineri.

El a menţionat că a discutat despre acest proiect la întâlnirea de lucru pe care a avut-o cu directorul general al ANCPI, Laurenţiu Alexandru Blaga.

"Pe partea de proprietate, realizarea cadastrului general al oraşului este o prioritate. Vom colabora, de asemenea, cu ANCPI şi vom găsi fonduri pentru a pune ordine în actele de proprietate ale tuturor imobilelor din Capitală. Va fi o colaborare de lungă durată, astfel încât să oprim abuzurile şi să punem Bucureştiul pe traiectoria corectă şi în acest domeniu", a completat primarul general al Bucureştiului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.