Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că aproape 6000 de bucureşteni care au completat chestionarul cu privire la elaborarea master planului pentru dezvoltarea reţelei de piste de biciclete din Capitală, el precizând că ideile şi propunerile lor vor fi luate în considerare de către consultantul care se ocupă de elaborarea acestui document.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mulţumesc celor aproape 6000 de bucureşteni care au completat chestionarul cu privire la elaborarea master planului pentru dezvoltarea reţelei de piste de biciclete din Capitală. Ideile şi propunerile lor vor fi luate în considerare de către consultantul care se ocupă de elaborarea acestui document”, spune primarul într-o postare.

Nicuşor Dan arată că ”Master planul pentru dezvoltarea infrastructurii pistelor de biciclete este un document strategic care va sta la baza proiectelor de dezvoltare a unei reţele extinse de piste pentru biciclete, va identifica şi prioritiza trasee optime atât pe străzile principale, cât şi pe cele secundare, ţinând cont de nevoile utilizatorilor actuali sau potenţiali, trafic, zone de interes, dar şi de dezvoltarea urbanistică a unor zone din oraş.

”Documentul va fi elaborat de F.I.P. Consulting SRL, valoarea contractului fiind de 530.000 lei fără TVA, iar termenul de finalizare este primăvara anului viitor”, precizează primarul.

Nicuşor Dan mai spune că nouă reţea de piste pentru biciclete va fi conectată cu traseele deja existente sau în curs de execuţie şi va face legătura între zonele rezidenţiale şi zonele principale de interes, precum locuri de muncă, de educaţie, zone comerciale, instituţii, dar şi cu localităţile limitrofe Capitalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.