Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a precizat că mai sunt câteva ore până se închide urnele şi a îndemnat oamenii să iasă la vot pentru că „România şi Bucureştiul merită să se dezvolte cu adevărat”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mai sunt câteva ore până la închiderea urnelor, veniţi şi votaţi! Haideţi la vot pentru că România şi Bucureştiul merită să se dezvolte cu adevărat! Acum e momentul să le-o plătim celor care şi-au bătut joc de România pe vremea lui Dragnea!”, a scris Nicuşor Dan duminică pe Facebook. 

Peste 5 milioane de români au votat duminică, până la ora 18:00, ceea ce înseamnă o prezenţă de 27,92 %. Cei mai numeroşi sunt votanţii din categoria de vârstă 45 - 64, urmaţi de cei de peste 65 de ani. Cea mai slabă prezenţă se înregistrează la categoria 18 - 24 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.