Primarul capitalei, Nicuşor Dan, a participat marţi la primul parc senzorial din România pentru copiii şi adolescenţii internaţi la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia, el afirmând că este un proiect în premieră pentru România, un parc senzorial în exterior, destinat copiilor care sunt internaţi la Spital , cu diverse deficienţe, un loc în care pot să înveţe, pot să socializeze, pot să se joace şi să se simtă trataţi aşa cum trebuie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul Capitalei a declarat că în urmă cu un an şi jumătate, au lansat un parteneriat cu UNICEF, pentru un oraş prietenos cu copiii.

”Suntem bucuroşi să continuăm acest parteneriat, să beneficiem de expertiza dumnelor, de asemenea cu Consiliul Municipal al Elevilor. Este un proiect în premieră pentru România, un astfel de parc senzorial în exterior, destinat copiilor care sunt internaţi la Spital , cu diverse deficienţe, loc în care pot să înveţe, pot să socializeze, pot să se joace şi să se simtă trataţi aşa cum trebuie”, a precizat primarul Capitalei.

Nicuşor Dan s-a arătat mulţumit şi de faptul că instituţiile municipalităţii au ajuns să colaboreze. ”Am ajuns la o normalitate instituţională”, a completat Nicuşor Dan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.