Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, arată, joi, că investiţiile susţinute în reabilitarea sistemului de termoficare din Capitală au redus pierderile de apă caldă din reţea, astfel că, prin înlocuirea a peste 100 km de conductă veche, deteriorată, au reuşit să reducem cu 12% pierderile din reţea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Primarul Capitalei prezintă un grafic care arată cum investiţiile susţinute în reabilitarea sistemului de termoficare din Capitală au redus pierderile de apă caldă din reţea.
 
”Concret, prin înlocuirea a peste 100 km de conductă veche, deteriorată, am reuşit să reducem cu 12% pierderile de apă din reţea şi să diminuăm implicit şi pierderile financiare. Prin comparaţie, în timpul administraţiei precedente care a investit insuficient în termoficare, aceste pierderi au crescut anual ajungând până la 50%”, spune Nicuşor Dan pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.