Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni că în momentul de faţă, datoria companiei Termoenergetica către ELCEN este de aproximativ 600 de milioane de lei, iar datoria municipiului către Termoenergetica este zero. ”Într-adevăr, noi putem să recunoaştem nişte pierderi din trecut, dar recunoaşterea acestor pierderi presupune un efort de audit, pentru reajustarea unor unor preţuri, pe care ANRE nu le-a dat la momentul potrivit”, a mai spus primarul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În momentul de faţă, datoria companiei Termoenergetica către ELCEN este de aproximativ 600 de milioane de lei. Datoria municipiului către Termoenergetica este zero, în momentul de faţ”, a spus Primarul Capitalei. ”Într-adevăr, noi putem să recunoaştem nişte pierderi din trecut, dar recunoaşterea acestor pierderi presupune un efort de audit, pentru reajustarea unor unor preţuri, pe care ANRE nu le-a dat la momentul potrivit”, a subliniat primarul. Nicuşor Dan a menţionat că potrivit estimărilor sale, ”undeva până la jumătatea lunii decembrie o să termine acest audit” şi aşa cum au dat hotărârea de Consiliu General prin care au dat cele 400 de milioane să mai dea o hotărâre de Consiliu, prin care să dea suma pe care o au în cont şi care este undeva la 400 de milioane.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.