Nicuşor Dan susţine că Primăria Capitalei face dezinsecţie la sfârşitul lunii octombrie, prezentând şi o fotografie despre care afirmă că a fost făcută în 25 octombrie, pe Bulevardul Aviatorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Şi în acest an Primăria Capitalei a fost luată pe nepregătite de ţânţari, care în primele luni ale verii au terorizat bucureştenii. În dispreţ faţă de banul public, Primăria Capitalei face dezinfecţie pentru ţânţari şi la sfârşitul lunii octombrie. Fotografia ataşată a fost făcută aseară (25 octombrie) pe Bulevardul Aviatorilor”, scrie Nicuşor Dan, postând şi o fotografie.

Primăria Capitalei anunţa în 14 iunie începerea acţiunii de combatere a ţânţarilor de către Compania Municipală Eco Igienizare.

În luna ianuarie 2019 a fost semnat contractul de delegare a serviciului de salubrizare – activităţile de dezinsecţie, deratizare, dezinfecţie între Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Deratizare, Dezinsecţie, Dezinfecţie Bucureşti şi Compania Municipală Eco Igienizare, conform Legii 51/2006 (art 28). Contractul de delegare are la bază studiul de oportunitate aprobat de CGMB din care a reieşit clar faptul că prestarea acestui serviciu de către Compania Municipală Eco Igienizare este mai eficient, susţinea Primăria.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.