Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că vor fi finalizate în această perioadă lucrările pentru semaforizarea a 6 noi intersecţii din Bucureşti, iar pentru alte 5 intersecţii vor fi demarate în scurt timp lucrările de execuţie. Valoarea lucrărilor aferente celor 11 intersecţii se ridică la aproximativ 8,6 milioane de lei, a adăugat edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Finalizăm în această perioadă lucrările pentru semaforizarea a 6 noi intersecţii din Capitală, iar pentru alte 5 intersecţii vom demara în scurt timp lucrările de execuţie. Noile semaforizări fac parte dintr-un proiect mai amplu care vizează 101 noi intersecţii din Bucureşti”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.
 
El a anunţat şi care sunt cele şase intersecţii situate în cartierul Drumul Taberei, pe B-dul Timişoara:
 
- B-dul Timişoara nr. 33 - Liceul Grigore Moisil
 
- B-dul Timişoara - Aleea Câmpul cu Flori
 
- B-dul Timişoara - Str. Costin Neniţescu
 
- B-dul Timişoara - Intrarea Silistru
 
- B-dul Timişoara - Str. Lunca Siretului
 
- B-dul Timişoara - Str. Romancierilor
 
nicuşor Dan a mai spus că pentru alte cinci intersecţii au fost obţinute autorizaţiile de construire şi a fost emis ordinul de începere a lucrărilor:
 
- Calea Floreasca - Str. Bălănescu Rosetti;
 
- Calea Floreasca - Str. Gaetano Donizetti;
 
- Barbu Văcărescu - Gioacchino Rossini.
 
-  B-dul Camil Ressu - Str. Ilioara
 
- B-dul Th. Pallady - Str. Jean Steriadi
 
Edilul general a mai precizat că „valoarea lucrărilor aferente celor 11 intersecţii se ridică la aproximativ 8,6 milioane de lei”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.