Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă că a mai făcut un pas în procesul de modernizare şi extindere a Sistemului de Semaforizare Inteligentă din Capitală (BTMS), după ce a fost aprobată cererea de finanţare, prin PNRR, în valoare de 1 milion de euro, pentru etapele a doua şi a treia ale acestui proiect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am mai făcut un pas în procesul de modernizare şi extindere a Sistemului de Semaforizare Inteligentă din Capitală (BTMS). A fost aprobată cererea de finanţare, prin PNRR, în valoare de 1 milion de euro, pentru etapele a doua şi a treia ale acestui proiect. Această sumă se adaugă celor 11,5 milioane de euro obţinute anul trecut împreună cu primăriile de sector pentru prima etapă, cea care vizează modernizarea şi reconfigurarea a 85 de intersecţii”, spune primarul într-o postare.

Nicuşor Dan afirmă că ”cea de a doua etapă presupune modernizări aferente Centrului de trafic existent, software şi hardware, iar cea de a treia - modernizarea a aproximativ 185 de intersecţii existente, incluse în sistemul actual BTMS, dar aflate în diverse stadii de degradare”.

”În a patra etapă vor fi reabilitate/modernizate 194 intersecţii semaforizate existente şi incluse în sistemul actual BTMS, la care se vor adăuga 80 de intersecţii sau treceri de pietoni, nesemaforizate, dar care necesită semaforizare şi includere în BTMS”, mai spune primarul din Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.