Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a prezentat, luni, reprezentanţilor băncilor şi instituţiilor financiare internaţionale prezenţi în ţara noastră condiţiile de subscriere şi alocare pentru cele 555 de milioane de lei din noua emisiune de obligaţiuni municipale ale Primăriei Municipiului Bucureşti. El a mai spus că a discutat cu aceştia despre „proiectele prioritare în care vrem să investim, în acord cu viziunea de dezvoltare a municipiului: trenul metropolitan, reabilitarea şi extinderea liniilor de tramvai, sistemul de management al traficului, realizarea celor zece drumuri radiale care să conecteze Bucureştiul cu autostrada de centură, reabilitarea reţelei de termoficare, staţia de epurare de la Glina, realizarea unor spaţii pietonale, piste de biciclete şi parcări de-a lungul Dâmboviţei”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am avut o întâlnire cu reprezentanţii băncilor şi instituţiilor financiare internaţionale prezente în ţara noastră, ocazie cu care le-am prezentat condiţiile de subscriere şi alocare pentru cele 555 de milioane de lei din noua emisiune de obligaţiuni municipale ale Primăriei Municipiului Bucureşti. Am vorbit, de asemenea, despre proiectele prioritare în care vrem să investim, în acord cu viziunea de dezvoltare a municipiului: trenul metropolitan, reabilitarea şi extinderea liniilor de tramvai, sistemul de management al traficului, realizarea celor zece drumuri radiale care să conecteze Bucureştiul cu autostrada de centură, reabilitarea reţelei de termoficare, staţia de epurare de la Glina, realizarea unor spaţii pietonale, piste de biciclete şi parcări de-a lungul Dâmboviţei”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook. 
 
Edilul general a adăugat că mesajul său  către potenţialii investitori a fost să aibă încredere în Primăria Municipiului Bucureşti.

„Suntem un partener serios, care îşi respectă angajamentele şi contractele. Şi care va continua să investească, cu responsabilitate, în viitorul oraşului şi în modernizarea lui”, a mai spus Dan.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.