Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, duminică, la premierea echipelor finaliste ale unui concurs sportiv desfăşurat între şcolile bucureştene, că dezvoltarea sportului de masă reprezintă o necesitate. "Sportul înseamnă sănătate, disciplină, spirit de echipă, gestionarea situaţiilor limită, respectarea regulilor", a subliniat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dezvoltarea sportului de masă este o necesitate. Sportul înseamnă sănătate, disciplină, spirit de echipă, gestionarea situaţiilor limită, respectarea regulilor", a afirmat Nicuşor Dan, care a participat, duminică, la premierea echipelor finaliste ale concursului de sport între şcolile bucureştene.

Competiţia „Academia Sportului - Trofeul Bucureştiului” a fost organizată de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism şi prin Proedus, în Parcul Tineretului.

Timp de 14 zile, peste 3.000 de elevi de gimnaziu şi liceu au concurat la fotbal, volei, handbal, baschet 5×5 şi 3×3, în echipe de fete şi echipe de băieţi. Câştigătorii sunt recompensaţi cu tabere la Marea Neagră şi echipamente sportive.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.