Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că de joi încep tratamentele de combatere a ţânţarilor, în toate parcurile din Bucureşti. „Anul acesta, Compania Municipală Eco Igienizare va efectua 14 astfel de tratamente, conform Programului Unitar de Acţiune aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti”, a mai spus edilul general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„De joi, 4 mai, începem tratamentele de combatere a ţânţarilor, în toate parcurile din Capitală. Anul acesta, Compania Municipală Eco Igienizare va efectua 14 astfel de tratamente, conform Programului Unitar de Acţiune aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Acţiunile de dezinsecţie se vor desfăşura pe întreg teritoriul Bucureştiului, în funcţie de condiţiile meteorologice, zilnic, în intervalul orar 22:00 – 5:00. Tratamentele se vor aplica în parcuri, locuri de agrement, terenuri de sport ori aferente imobilelor cu spaţii destinate locuinţelor colective – asociaţii de proprietari/locatari, cămine studenţeşti, cămine de elevi, locuinţe sociale, parcări de reşedinţă, pieţe şi târguri agroalimentare, depouri, parcări publice, cimitire, spaţii verzi de pe aliniamentele stradale ori de lângă blocuri, alte spaţii din interiorul spaţiilor deschise din domeniul public şi privat al Municipiului Bucureşti”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.
 
El a adăugat că de săptămâna trecută se derulează şi tratamente împotriva larvelor de ţânţari, în intervalul orar 7:00-15:00.
 
„Produsul biocid folosit este avizat de Ministerul Sănătăţii şi nu pune în pericol sănătatea oamenilor sau animalelor”, a mai spus Nicuşor Dan.
 
„Sesizările şi reclamaţiile sunt aşteptate la Dispeceratul non-stop al CMEIB - 0752.041.898 – şi pe mail, la sesizari@cmeib.ro”, a conchis edilul general al Capitalei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.