Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că în Parcul Cişmigiu continuă curăţenia cu acţiuni de înfrumuseţare şi renovare. „Se plantează flori produse în serele proprii ale ALPAB şi se face punctual înlocuirea pavajului deteriorat”, a explicat edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Curăţenia în Parcul Cişmigiu continuă cu acţiuni de înfrumuseţare şi renovare. Se plantează flori produse în serele proprii ale Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti şi se face punctual înlocuirea pavajului deteriorat. Cu resursele limitate pe care le avem, lucrăm ca parcurile bucureştene să arate mai bine”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook. 

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat, vinerea trecută, că a obţinut avizul de la Ministerul Culturii pentru curăţarea statuilor din Parcul Cişmigiu şi procedura a început cu „clasicii literaturii române”.

„Chipuri mai luminoase pentru Mihai Eminescu şi Ion Creangă în Parcul Cişmigiu”, a scris edilul pe Facebook.

Postarea a stârnit un val de ironii şi nemulţumiri. O persoană a precizat că miroase îngrozitor în parc şi l-a întrebat pe primarul general dacă nu îi pute şi lui, având în vedere că Cişmigiul este vis a vis de sediul PMB. Altcineva a comentat că a fost prea mult exces de zel la curăţare şi a fost ştearsă codiţa de la cifra 9 din anul morţii lui Mihai Eminescu, iar acum arată 1880 şi nu 1889. Un alt internaut i-a sugerat edilului să îşi facă o statuie pentru modul în care administrează Primăria Capitalei, iar o altă persoană a comentat că vine iarna, iar lui Nicuşor Dan îi arde de curăţarea statuilor.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.