Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă că instituţia continuă realizarea de marcaje rutiere în zone în care acest lucru nu s-a mai făcut de ani de zile, astfel că echipele Administraţiei Străzilor Bucureşti (ASB) au lucrat zilele trecute pe Splaiul Independenţei – pod Izvor, bd. Camil Ressu, bd. Basarabia, şoseaua Industriilor, şoseaua Colentina şi şoseaua Andronache.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Continuăm realizarea de marcaje rutiere în zone în care acest lucru nu s-a mai făcut de ani de zile. Echipele Administraţiei Străzilor Bucureşti (ASB) au lucrat zilele trecute pe Splaiul Independenţei – pod Izvor, bd. Camil Ressu, bd. Basarabia, şoseaua Industriilor, şoseaua Colentina şi şoseaua Andronache”, anunţă primarul pe Facebook.
 
Nicuşor Dan afirmă că în ultimii doi ani, a prioritizat lucrările de semaforizare şi semnalizare rutieră.
 
”De la preluarea mandatului, am investit peste 33 de milioane de lei pentru marcaje rutiere, în timp ce în anii 2019 şi 2020 nu a fost alocat nici măcar un leu la acest capitol. În ceea ce priveşte semaforizările, am investit 31 de milioane de lei, de 3 ori mai mult faţă de ultimii doi ani din administraţia trecută, când s-au efectuat lucrări în valoare de doar 9 milioane de lei”, a spus el. 
 
Primarul a menţionat că la realizarea marcajelor, s-a ţinut cont atât de sesizările venite din partea cetăţenilor, cât şi de constatările din teren ale echipelor ASB.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.