Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă că primăria continuă, prin Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS), expertizarea clădirilor construite în perioada interbelică din zona centrală a Municipiului Bucureşti, instituţia având în derulare două Acorduri Cadru pentru expertizarea a circa 200 de imobile cu o suprafaţă construită de aproximativ 500.000 mp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Continuăm, prin Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS), expertizarea clădirilor construite în perioada interbelică din zona centrală a Municipiului Bucureşti. În ultima perioadă, specialiştii au efectuat expertizarea tehnică în scopul consolidării şi reabilitării pentru imobile din: Str. Armenească 17A, Str. Căderea Bastiliei nr. 16, Bd. Hristo Botev nr. 13-13A, Str. Ivo Andric nr. 4, Str. Londra nr. 20, Piaţa Romană nr. 1, Calea Victoriei nr. 124”, scrie primarul Capitalei pe Facebook. 
 
Nicuşor Dan reaminteşte faptul că AMCCRS are în derulare două Acorduri Cadru pentru expertizarea a circa 200 de imobile cu o suprafaţă construită de aproximativ 500.000 mp, astfel:.un Acord Cadru semnat în luna noiembrie a anului 2021, care are ca obiect ”Servicii de expertizare tehnică, elaborare studiu istoric şi temă de proiectare pentru imobile din Bucureşti, pentru consolidarea şi reabilitarea/refuncţionalizarea acestora”, în baza căruia se vor expertiza tehnic aproximativ 160 clădiri, cu o suprafaţă totală de cca 350.000 mp; un alt Acord Cadru care are ca obiect ”Servicii de expertizare tehnică pentru imobile din Municipiul Bucureşti, în scopul consolidării acestora”, în baza căruia se vor expertiza tehnic un număr estimat de 40 clădiri, cu o suprafaţă totală de cca 150.000 mp.
 
”Anul trecut, în baza celor două acorduri cadru, au fost expertizate 34 de imobile”, precizează primarul. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.