Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că sunt în desfăşurare lucrările de asfaltare pentru punctele de acces în galeriile de termoficare de către Compania Municipală Energetica Servicii, unde anterior au fost făcute intervenţii pentru înlocuirea conductelor pe Magistrala Progresu-Ferentari. „Aproximativ 20 de kilometri de conducte de termoficare au fost modernizate în această zonă, asigurându-se astfel locuitorilor din cartierele Bobocica, Drumul Taberei, Ferentari şi Dorobanţi, furnizarea energiei termice fără avarii sau întreruperi pe timpul iernii”, a mai precizat edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Refacem străzile şi trotuarele afectate de lucrările de modernizare a reţelei de termoficare. Compania Municipală Energetica Servicii a început lucrările de asfaltare pentru punctele de acces în galeriile de termoficare, acolo unde s-a intervenit pentru înlocuirea conductelor pe Magistrala Progresu-Ferentari. Angajaţii companiei depun eforturi pentru a finaliza lucrările de modernizare a reţelei de termoficare în cel mai scurt timp posibil, pentru a reduce pe cât posibil disconfortul creat şoferilor şi pietonilor”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.
 
El a mai spus că „aproximativ 20 de kilometri de conducte de termoficare au fost modernizate în această zonă, asigurându-se astfel locuitorilor din cartierele Bobocica, Drumul Taberei, Ferentari şi Dorobanţi, furnizarea energiei termice fără avarii sau întreruperi pe timpul iernii”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.