Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă că astăzi sunt programate probe de presiune pe un segment de 600 metri pe şantierul de reabilitare a sistemului de termoficare deschis în zona Ferentari. Ediliul mai spune cî, după finalizarea probelor, acest tronson va fi dat în funcţiune şi exploatare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit primarului, lucrările fac parte din Obiectivului 6, Magistrala Progresu – Ferentari, care are o lungime totală a conductelor de 13 kilometri.
 
Până în acest moment, Compania Municipală Energetica a înlocuit 9 kilometri de conductă veche cu conductă nouă, preizolată, dotată cu senzori de detecţie a avariilor, arară edilul Capitalei într-o postare pe Facebook. 
 
Pe perioada desfăşurării lucrărilor, pentru ca locuitorii din zonă să nu fie afectaţi, sunt instalate conducte de provizorat pentru a asigura furnizarea apei calde.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.