Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că aproximativ 4.000 de copii şi părinţi au vizitat Muzeul Copiilor începând cu luna iunie şi până la jumătatea lunii iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Aproximativ 4.000 de copii şi părinţi au vizitat Muzeul Copiilor începând cu luna iunie şi până la jumătatea lunii iulie. Pentru a fi mai aproape de vizitatori, Muzeul Copiilor s-a mutat în parcurile Capitalei, cu expoziţii educative şi interactive. În Parcul Drumul Taberei, puteţi explora planeta Marte şi vă întâlniţi cu Roverul Curiosity în cadrul expoziţiei „First Kids on Mars” , iar în Parcul A. I. Cuza, alături de un şerif, copiii pot trăi experienţa din perioada Vestului Sălbatic şi se pot întâlni cu indieni sau alte personaje interesante”, a scris Nicuşor Dan, duminică pe Facebook. 
 
Detalii despre programul din perioada vacanţei de vară a copiilor pot fi accesate AICI

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.