Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă, vineri, că aplicarea regulamentului de parcare va începe cu Primăria, astfel că niciun angajat nu va mai avea loc rezervat pe străzile din jur, nici măcar el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aplicarea regulamentului de parcare începe cu Primăria. Niciun angajat al primăriei (nici eu) nu va mai avea loc rezervat pe străzile din jur”, afirmă, vineri, primarul general.  

Potrivit acestuia, începând de marţi, toate locurile de parcare din jurul primăriei vor avea statut de ”parcări albastre” şi vor putea fi folosite, prin plata cu ora sau cu abonament, de oricine doreşte. 

”Precizez, ca să nu persiste confuzia, că singurele modificări începând de marţi vizează ”parcări albastre”. Nu vor exista modificări la ”parcările albe”, parcări de reşedinţă care ţin de primăriile de sector şi se supun altui regim, nici pentru locuri de parcare nemarcate (de exemplu parcările la marginea bordurii)”, a mai transmis primarul.  

Acesta afirmă că scopul Primăriei Generale e să descongestioneze traficul în zona centrală şi să redea pietonilor cât mai multe dintre trotuare. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.