Nicuşor Dan a anunţat că a fost agreat un protocol între Primăria Capitalei şi Garda de Mediu, iar de la 1 februarie vor funcţiona, în fiecare sector, echipe mixte formate din patru comisari de la Garda de mediu şi patru poliţişti locali. Edilul general a adăugat că echipele vor avea staţii mobile de măsurare a calităţii aerului, iar în două săptămâni va fi făcută o evaluare privind implementarea proiectului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„A fost agreat astăzi protocolul de colaborare dintre Primăria Capitalei, Garda de Mediu şi primăriile de sector. Astfel, de la 1 februarie, în fiecare sector, vor funcţiona echipe mixte formate din câte 4 comisari de la Garda de Mediu şi 4 poliţişti locali.
 
Primăria Municipiului Bucureşti va pune la dispoziţia acestor echipe staţia mobilă de măsurare a calităţii aerului. În două săptămâni evaluăm implementarea proiectului”, a scris Nicuşor Dan miercuri pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.